Ferestre mașini

Nu toată sticla este fabricată în același fel. De exemplu, sticla care acoperă ferestrele din cea mai mare parte a caselor se va spulbera în bucăți ascuțite dacă este spartă. Aceste bucăți ascuțite pot provoca cu ușurință o vătămare corporală oricui se află la o anumită distanță de o fereastră. Pe de altă parte, sticla folosită la geamul mașinii este rezistentă la șocuri. Prin urmare, dacă se sparge, nu se va sparge în bucăți ascuțite.

CE ESTE IMPORTANT DESPRE STICLĂ

Diferite tipuri de sticlă sunt de regulă utilizate în întregul vehicul deoarece fiecare tip de sticlă servește unui scop diferit. De exemplu, sticla de la parbriz este folosită în mod normal pentru a proteja de vânt și praf, dar și de ploaie. Poți să intri pe Superbet cât timp stai în trafic.

În același timp, geamul de aerisire dintr-o mașină este uneori folosit doar în scopuri estetice. În mașinile mai vechi, fără aer condiționat, scopul geamului de evacuare este de a ajuta la păstrarea în condiții optime a scaunelor șoferului și pasagerului, astfel că soarele nu încălzește interiorul vehiculului.

STICLA AUTO WINDSHIELD FRONT

Cea mai importantă sticlă de pe orice vehicul este sticla de parbriz. Scopul principal al parbrizului dintr-o mașină este de a proteja șoferul și pasagerii de vânt, praf, murdărie, insecte și alte elemente aflate în aer în timpul deplasării. Unele sticle de parbriz au acoperire UV pentru a proteja pasagerii și șoferul de razele soarelui. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna necesar din cauza materialelor utilizate pentru crearea sticlei de parbriz. Uneori sticla de la parbriz protejează din fabrică împotriva razelor UV.

Parbrizul poate oferi o cantitate semnificativă de sprijin pentru plafonul unui vehicul. Chiar dacă o mașină nu este complet echipată cu geamuri vopsite, aceasta este singura zonă în care ar putea implementa nuanțe pentru a îmbunătăți vizibilitatea șoferului în zilele însorite.