Reparații geamuri mașini

Orice geam de la o mașină se poate repara, și pentru a știi cel mai bine cum trebuie să fie reparat, trebuie să cunoașteți tipurile de sticlă ale mașinii dumneavoastră.

STICLA AUTO WINDSHIELD

Parbrizele din spate sunt fabricate din sticlă temperată. În timp ce parbrizele din spate, în majoritatea automobilelor, sunt lipite de cadru și nu pot fi mutate, alte modele au planuri glisante sau altele care se pot deschide în sus. Liniile orizontale de pe parbrizul din spate al unui vehicul sunt utilizate pentru a trimite curenți de electricitate pentru a încălzi geamul parbrizului. Acest lucru face ca gheața să se topească, iar șoferii să poată vedea corect prin fereastra respectivă pe vreme rece.

STICLA AUTO

Majoritatea sticlei utilizate în sticla auto este temperată pentru siguranța pasagerilor. În descrierea „sticlă auto” sunt incluse geamurile laterale, geamurile de aerisire și acoperișul de sticlă, dacă mașina are unul.

În majoritatea mașinilor, există un canal de rulare din sticlă care îl ajută să îl mențină pe loc. Acest lucru poate ajuta la reținerea bucăților și a fragmentelor de sticlă dacă este vreodată spart.

GEAM SECURIZAT

Majoritatea vehiculelor folosesc sticlă temperată în ferestrele din spate și ale ușilor. Când este creat, sticla automat temperată este tratată cu procese de încălzire și răcire rapide. Acest lucru face ca, atunci când sticla temperată se sparge, acesta se sparge în bucăți mici care imită forma pietricelelor.

Aceste piese nu sunt ascuțite și nu vor cauza vătămări corporale dacă ating corpul unei persoane. În cazul în care există o mică fisură sau o crăpătură în sticla temperată din cauza unei pietre, aceasta nu poate fi reparată.

Dacă cunoașteți care sunt tipurile de sticlă ale mașinii dumneavoastră, atunci puteți merge la un service cu aceste cunoștințe și fiți sigur că veți avea parte de cel mai bun schimb de fereastră.