Asamblare mașini

Service-urile specializate în acest domeniu vă oferă o gamă de servicii cum ar fi: mentenanță, dezasamblare, traduceri tehnice, asamblare de mașini speciale, relocare și depozitare&transport. Aceste servicii le puteți găsi doar la un service.

Ford

Prima aventură a Ford în ansamblul automobilelor cu modelul A a implicat amenajarea unor standuri pe care a fost construit întregul vehicul, de obicei de către un singur asamblator care să încadreze o secțiune întreagă a mașinii împreună, într-un singur loc. Această persoană a desfășurat aceeași activitate de mai multe ori la standul său de asamblare. Pentru a asigura mai multă eficiență, Ford a livrat piese necesare, la fiecare stație de lucru. În acest fel, fiecare operațiune de montaj a durat aproximativ 8,5 ore pentru a-și finaliza sarcina de asamblare. În momentul în care a fost dezvoltat modelul T, Ford a decis să folosească mai multe suporturi de asamblare cu asamblări care se deplasează de la stand la stand, fiecare îndeplinind o funcție specifică. Acest proces a redus timpul de asamblare pentru fiecare montator de la 8,5 ore la doar 2,5 minute, făcându-l pe fiecare lucrător să se familiarizeze cu o sarcină specifică.

La fabrica auto, comenzile auto sunt încărcate într-un plan de producție computerizat. Fișa de specificații a mașinii o urmărește în jos pe linia de asamblare, prin coduri de bare sau printuri de hârtie, care sunt scanate la fiecare stație pentru a fi sigur că piesele și culorile potrivite ale mașinii. În unele zone de producție, punctele colorate de pe mașini și piese sunt utilizate ca ajutor vizual suplimentar. Pentru a facilita coordonarea construcției, Honda rulează secvențe de aproximativ treizeci de nivele de trimitere identice simultan. Poți să verifici superbet teren când ai timp liber.

Pentru siguranța dumneavoastră, nu încercați să vă asamblați singur mașina acasă deoarece nu este ceva sigur. Personalul de la un service lucrează zi de zi in acest domeniu și este calificat. Personalul vă poate oferi siguranța de care aveți nevoie dumneavoastră și mașinii.