Asamblarea unei mașini

Introducerea unui nou model de automobil durează, în general, între trei și cinci ani de la început până la montaj. Ideile pentru noi modele sunt dezvoltate pentru a răspunde nevoilor și preferințelor nesatisfăcute ale publicului. Încercarea de a prezice ceea ce va dori publicul să conducă în cinci ani nu este o mică probă, însă companiile auto au conceput cu succes automobile care se potrivesc gusturilor publice.

Asamblarea mașinilor

Asamblarea mașinilor nu a fost niciodată ușoară și această sarcină se poate îndeplini doar într-un service specializat pentru acest scop. Service-urile de asamblare a mașinilor vă oferă câteva servicii importante de care puteți beneficia, și anume: traducere tehnică, asamblare de mașini speciale, mentenanță, relocare, dezasamblare, și depozitare&transport. Cu ajutorul echipamentelor de proiectare asistate de calculator, proiectanții dezvoltă desene de bază de concept care îi ajută să vizualizeze aspectul vehiculului propus. Pe baza acestei simulări, apoi construiesc modele de lut, care pot fi studiate de specialiști în stilul familiar cu ceea ce publicul este probabil să accepte. Inginerii specializați în aerodinamică examinează și modelele, studiază parametrii fluxului de aer și fac studii de fezabilitate la testele de avarie. Doar după ce toate modelele au fost revizuite și acceptate, proiectanții de instrumente au voie să înceapă construirea instrumentelor care vor produce părțile componente ale noului model.

Procesul începe de obicei în atelierul de caroserie, unde panourile și componentele sunt ștanțate în prese. Roboții le sudează împreună și mașina capătă formă. Până când este pictat, lucru realizat și de roboți, este cunoscut sub numele de „corpul în alb”. După ce stratul de culoare este aplicat, acestea trec la asamblatori pentru a completa mașina.

Dacă aveți o mașină pe care doriți să o reparați și să îi asamblați anumite componente, cel mai bine ar fi să consultați un service specializat. Nu faceți acest lucru la dumneavoastră acasă, căci service-urile cunosc cel mai bine meseria și ele vă pot oferi siguranță.